Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Bij Auto Service Nijmegen begrijpen we het belang van een goed functionerende airconditioning in uw auto, vooral tijdens warme zomers. Onze gespecialiseerde service voor auto airco installaties is erop gericht om ervoor te zorgen dat uw airco altijd optimaal presteert. Ons team van deskundige monteurs heeft de kennis en ervaring om airconditioninginstallaties te repareren, onderhouden en upgraden, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabele en koele rit.
  1. Vreemde geluiden: Luide knallen, ratelende geluiden, piepende remmen, of andere ongewone geluiden kunnen wijzen op problemen.

  2. Dashboardwaarschuwingslampjes: Als waarschuwingslampjes zoals het motorcontrolelampje, het oliepeillampje, of het rembloklampje oplichten, duidt dat vaak op problemen.

  3. Trillen of schudden: Onregelmatig trillen of schudden tijdens het rijden kan duiden op problemen met de banden, de ophanging, of de uitlijning.

  4. Slechte prestaties: Verminderd vermogen, slechte brandstofefficiëntie, of problemen met het schakelen kunnen wijzen op mechanische problemen.

Jazeker! Bij Auto Service Nijmegen zijn we gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-installaties in auto's, en we zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor al uw LPG-conversiebehoeften. Met de stijgende brandstofprijzen en het groeiende milieubewustzijn, biedt LPG een voordelige en milieuvriendelijke alternatieve brandstofoptie. Ons toegewijde team van experts staat klaar om uw voertuig te voorzien van een hoogwaardige LPG-installatie die voldoet aan alle wettelijke normen en veiligheidseisen.